torstai 2. huhtikuuta 2015

Pientä päivitystä

Vuosi on kohta puolessa ja toka juttu tänä vuonna, mikä ei ole mikään imarteleva saavutus. Ihan puhdasta laiskuutta. :)
OKEAN 209
Mielenkiintoinen ja kiitettävä laite keskiaalloilla. Laitteessa on muutamasta liikennevastaanottimista ja ainakin Grundigin Satelliiteista tuttu bandirumpu. Ei ole paljoa tullut kuunneltua vaikka laitetta on kehuttu hyväksi keskiaaltoradioksi, ulkonäöstään huolimatta. 
Laite on tarkoitettu Neuvostoliiton sisämarkkinoille ja sen takia se sisältää Neuvostoliitossa ja Itä-Blokissa käytetyn OIRT-ULA alueen. Illalla sain muutaman kohisevan singlaalin kuuluviin. 
BANG & OLUFSEN Beomaster 3000-2
 Mielenkiintoisin laitteista on B&O Beomaster 3000-2 70-luvun alusta. Muotoilu on taattu B&O:ta, kuin yksinkertainen käytetävyys. Ehkä pientä valitusta tulee pikavalintojen hankalasta virityksestä. Käyttöä laitteelle on kertynyt riittävästi ja on täyttänyt omat odotukset. Suosittelen laitetta muillekkin, jotka haluavat hyvää vintagehifiä ja pohjoismaista muotoilua.
 Yksityiskohdat arvoisensa tässä vehkeessä.
LUXOR Luxorita BT481?
 Hieno 60-luvun transistorimatkaradio, jossa on nimensä mukaisesti tavaraa sisällä kunnolla ja painaakin yllättävän paljon. Tämäkin laite tietenkin toimii ja on muutenkin erittäin siistin oloinen ja hyvä ääninen.
SUPERSCOPE CR-1000A
 Niin ja Marantz liittyi tähän laitteeseen ainakin sen verran, koska kasettinauhurin koneistosta tulee mieleen ehta Marantz, kun purin osiin ja tavoitteena olisi saada soimaan. Liekö jokin MArantzin lisenssi valmiste merkki tuo...Kasettinauhurissa on sitä laatua, mutta muu elektroniikka on muuta kuin Marantzia, täyttä paskaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti