perjantai 28. elokuuta 2015

Takaisin asiaan...

Kesä oli hienoa aikaa itselle, mutta harrastus jäi vähemmälle huomiolle. Saimpa enemmän harrastettavaa loppuvuodelle. Menään nyt ilman kummempia selittelyjä suoraan asiaan.

Akai 1710W
Tämän nauhurin tulin hankkineeksi pitkän haaveilun päätteeksi suht. edulliseen hintaan. Itse nauhurin puutteita ovat: kukkaruukun jälki päällä ja kannessa oleva lohkeama viilutuksessa. Muuten nauhuri toimi ainakin niissä testeissä, mitä sille tein ihan odotetusti.

Akai jauhamassaan töitään henkilökohtaisissa testeissä, josta se suoriutui mallikkaasti omien odoitusten mukaisesti
Pientä puhdistelua vaatii vaikka todella siistissä kunnossa sisältä. Mallimerkintää W:ssä on ymmärtääkseni Eurooppalaiset putket ja L-mallissa Amerikkalaiset.
Kyllähän tästä vielä ihan nykytason kulutuselektroniiksn mittapuilla on kunnon mekaniikkaa, vaikka muutama muoviratas tuossakin on.

Philips CD-610

Tämän soittimen osto tuli aika puskantakaa, mutta soitin löytyy nyt omasta "kalustosta" kaikista sattumista selvinneenä. Yleisilme on suht. siisti tälle Philipsin Belgiassa valmistamalla soittimella. Koneistona tässä on Philipsin CDM4. Soitin lukee 12 ja 8 senttimetrin halkaisijan omaavia CD-levyjä. Levyn koko valitaan kätevästi nappia painamalla. Kaukosäädin kuului mukaan kauppaan, joka osoittautui heti hyväksi vehkeeksi, jos haluaa skippailla enemmän kappaleita kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti